Artikelen

Bent u op zoek naar een ervaren en gemotiveerde auteur met expertise op het gebied van storytelling, human interest, levensverhalen, kunst en cultuur? Ik werk graag mee aan de invulling van uw tijdschrift, krant of magazine. Of het nu gaat om een interview, een reportage, een blog of een achtergrondartikel, ik heb alle vaardigheden in huis om een idee uit te werken tot een boeiend verhaal.

Ik schreef voor

In de afgelopen jaren werkte ik onder meer voor het Noordhollands Dagblad, Flow Magazine, Mister Motley en het Beeldende Kunstjournaal. Interesse? Lees hieronder een aantal van mijn artikelen.

Naar de markt

 

Voor Flow Magazine 5 (2014) schreef ik het artikel ‘Naar de markt’, over hippe, eigentijdse markten met handgemaakt moois en authentieke producten.

 

 

Artikel 'Met z'n allen - woongroepen anno 2013'

 

Voor Flow Magazine nr. 6 (2013) schreef ik het artikel ‘Met z’n allen, woongroepen anno 2013′. Het artikel gaat over een drietal vrouwen in verschillende woongroepen in Nederland. Wat zijn de voor- en nadelen van het wonen in een groep en zijn woongroepen nog van deze tijd?

 

NHD-artikel Winteravond straattheater

 

Voor het Noordhollands Dagblad schrijf ik wekelijks artikelen op de cultuurpagina van de Waterland-editie. Dit stuk schreef ik over het Winteravond Straattheater, een winters evenement in Monnickendam.

 

 

NHD artikel Locatietheater Plomp

 

Voor het Noordhollands Dagblad schrijf ik wekelijks artikelen op de cultuurpagina van de Waterland-editie. Dit stuk schreef ik over de voorstelling ‘Nora een poppenhuis’ van Locatietheater De Plomp.

 

 

NHD artikel Jamsessie Roundhouse

 

 

Voor het Noordhollands Dagblad schrijf ik wekelijks de rubriek Jamsessie. Hiervoor interview ik muzikanten uit de regio Waterland. Deze column gaat over de Volendamse band Roundhouse.

 

 

 

 

 

 

Het Vijfde Seizoen

 

Het blog Dr. Motley schreef ik in 2011 voor de website van kunstmagazine Mister Motley. Ik schreef tweewekelijks een kort artikel over kunst in de zorgsector.