Zo werk ik

Ik werk graag vanuit openheid, betrokkenheid, nieuwsgierigheid en een stevige dosis humor. Opgeleid als (cultuur)wetenschapper vind ik het heerlijk om mij vast te kunnen bijten in een project. Nieuwe kennis en eventueel bijbehorend jargon maak ik mij snel en makkelijk eigen. Ik denk graag in creatieve mogelijkheden en oplossingen en breng een ontspannen sfeer mee. Omdat ik zo veel verschillende mensen met diverse achtergronden en denkbeelden heb mogen interviewen, zal ik niet snel oordelen. Ik ben serieus als de situatie daarom vraagt, maar pak graag de humor en de positiviteit. Humor draagt immers bij aan een creatievere en  scherpere ‘mindset’ en een betere gezondheid.

Mede door mijn ruime werkervaring en mijn thuissituatie (gezin met een jonge tweeling) kan ik goed en strak plannen en coördineren. Hierdoor mis ik nooit een deadline. Uiteraard blijft er binnen een project altijd ruimte voor tussentijdse bijsturing. Vanuit een dynamische samenwerking kom je tot de mooiste resultaten.

Kennismaken

Voorafgaand aan een nieuw samenwerkingsverband kom ik bij u langs om kennis te maken in een persoonlijk gesprek. Voordat ik met een nieuwe opdracht start, wil ik namelijk graag een paar dingen weten:

  • Wie bent u?
  • Waarbij kan ik u/uw bedrijf ondersteunen?
  • Voldoen mijn ervaring en werkwijze bij het invullen van uw opdracht?

In een werkrelatie vind ik persoonlijk contact heel belangrijk. Dit maakt het voor mij makkelijker om me op u /uw bedrijf af te stemmen en het verhaal/product te ontwikkelen waar u behoefte aan heeft. Ik geloof in heldere communicatie en maak graag duidelijke afspraken vooraf. Zo staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. Integriteit en onderling vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel. U moet er namelijk op kunnen vertrouwen dat gevoelige informatie, zonder uw toestemming, niet bij derden terechtkomt. Bovenal ga ik graag een inspirerende en creatieve samenwerking met u aan!

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op.